Condicions

Blog.cat (abans blocat i abans lamevaweb.info) és un servei per a publicar pàgines web personals en llengua catalana. La forma predeterminada d’aquestes pàgines s’anomena blog o diari interactiu personal. L’usuari pot crear el seu propi blog i publicar informació en forma d’articles, i a més participar dels comentaris en el propi i els altres blogs. Els serveis que ofereix Blog.cat són grauïts.

Un cop creat es pot gestionar fàcilment tots els detalls, des de la imatge del blog passant per estadístiques bàsiques de lectures i visites, o fins i tot filtrant l’accés de comentaris.

Per enregistrar-te al servei de Blog.cat caldrà que omplis totes les dades requerides correctament. Les dades són emmagatzemades amb estricta confidencialitat per tal de protegir la privacitat dels usuaris, no es destinaran a cal altre fi i no seran cedides a terceres parts. L’usuari podrà modificar o cancel·lar les seves dades sempre que vulgui posan’t-se en contacte amb Blocat.

Un cop siguis membre de Blog.cat tindràs un nom d’usuari i una paraula clau per entrar. Tu ets el responsable de mantenir la confidencialitat de la mateixa. A la vegada ets responsable de totes les activitats que es produeixin amb aquest usuari. Sempre que ho desitgis pots canviar la paraula clau a la zona d’administració del teu blog. Pots donar-te d’alta un nou usuari i donar de baixa el vell quan vulguis.

El nombre d’articles que pot escriure cada usuari no està limitat, en canvi, l’espai màxim a utilitzar per desar fitxers en cada blog està fixat a 5 Mb. Blog.cat es reserva el dret de modificar en el futur aquestes limitacions.

El servei només es pot emprar per a fins legals. Així els contingut dels blogs es regirà segons la legislació local, estatal i comunitaria vigent. A més tampoc s’acceptaran continguts que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors, obscens o pornogràfics, essent eliminats una vegada hagin estat localitzats o siguin notificats per un usuari.

Blog.cat es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís, l’accessibilitat al servei, per raons de necessitat per efectuar operacions de manteniment, actualització o millora del sistema de blocs. Tanmateix Blog.cat es reserva en tot cas el dret unilateral de modificar les condicions d’accés al sistema, així com el d’incloure contingut automàticament en els blogs.

Els blogs que no continguin cap mena d’aportació per part de l’usuari seran deshabilitats periòdicament sense que es produeixi necessariament un avís previ.

Blog.cat no es fa responsable:

  • Dels contiguts i opinions expressades pels usuaris dels blogs, ni dels comentaris que facin els visitants.
  • De les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses per usuaris dels blogs i per visitants del web.
  • Dels problemes derivats per la caiguda del servei, tall del subministre elèctric, accés a Internet i/o errades tècniques en el programari i/o maquinari responsabilitat del ISP que presta el servei.
  • De la possible pèrdua total o parcial de la informació dels blogs. No obstant es faran copies de seguretat internes periòdicament.
  • L’accés i utilització del servei de blogs de Blog.cat implica l’acceptació d’aquestes condicions anteriors.Els comentaris estan tancats.